Titan lijdt ook puntverlies bij Schoonebeek

Na het gelijke spel vorige week bij DVC ’59 verloor Titan deze week bij Schoonebeek

Titan is niet goed uit de winterstop gekomen. Nadat het vorige week al punten verspeelde bij DVC ’59, daar verloor het deze zondag met 2-1 van Schoonebeek. Daardoor kunnen de titelaspiraties voorlopig wel even in de ijskast in Nieuw-Weerdinge.

In Schoonebeek ging de wedstrijd van het begin af aan aardig gelijk op. Er werden vooral veel duels uitgevochten, waarbij er in de eerste helft niet heel veel kansen te noteren vielen. Voor de thuisploeg waren Jeffrey Berens en Leon Steffens gevaarlijk, maar doelman Remon Poede hield zijn doel schoon. Titan creerde een heel behoorlijke kans via Jelmer Deuling, maar hij kopte naast.

Kansen over en weer

Na de pauze volgende er wel meer kansen voor beide ploegen en gescoord werd er dan ook. Het was Schoonebeek dat als eerste doel trof. Niek Huser kopte uit een corner tegen de lat, maar in de rebound was Rene Streuer er als de kippen bij om van dichtbij binnen te tikken: 1-0. Een minuut later was het echter alweer gelijk en ook Titan scoorde uit een corner. Ditmaal was Peter Stap alert en wist de bal uit de rebound binnen te tikken. Na de gelijkmaker ging Schoonebeek weer op zoek naar de voorsprong en die kwam tien minuten voor tijd tot stand. Huser bleef koel voor doelman Poede en schoot beheerst binnen. Om nog een resultaat uit het vuur te slepen startte Titan een slotoffensief en kansen kwamen er ook. Zo kreeg Harm Jan Moesker een goede kans, maar vond hij doelman Berens op zijn weg en kopte Mark Baas nog op de paal. Zo bleef het bij 2-1 en keerde Titan met nul punten huiswaarts.