Voorbeschouwing speelronde 14 zaterdagclubs

Voorbeschouwing op de wedstrijden die zaterdag gespeeld worden.

Zaterdag staat speelronde 14 van de competitie op het programma voor de zaterdagclubs in de Kanaalstreek. FC Kanaalstreek blikt vooruit op de meest interessante en bijzondere duels die op het programma staan voor deze speelronde.

SJS – Wildervank

Wie gaat nog een serieuze concurrent worden van koploper Vitesse ’63? Dat is de vraag bij deze topper tussen de nummers twee en drie van de ranglijst in de zaterdag 4e klasse D. Voor zover je dan nog van concurrentie kunt spreken, want de ploeg uit Koekange heeft al een voorsprong van acht punten op beide ploegen. SJS en Wildervank zullen echter wel willen blijven aanhaken en bovendien de rest van de ploegen onder zich willen houden. Er zijn namelijk nog heel wat ploegen die ook azen op een plek in de top drie. Zowel SJS als Wildervank wonnen vorige week hun eerste wedstrijd na de winterstop en zullen dus met een goed gevoel aan deze topper beginnen. Wie gaat er nog aanhaken bij Vitesse of wordt de koploper juist de lachende derde, dat zal deze zaterdag blijken.

SETA – NWVV

Een Kanaalstreekderby in de zaterdag 5e klasse F tussen SETA en NWVV. Een duel waarbij vooral de derde plek op de ranglijst de inzet zal zijn. De titelrace gaat zo goed als zeker tussen Borger en MSC en dus strijden SETA en NWVV om de derde plek. Dat is een plek die aan het einde van de rit zo goed als zeker recht geeft op spelen van nacompetitie. Voorlopig is die plek in handen van NWVV, dat vorige week de competitie hervatte met een 5-0 overwinning op Blokzijl. SETA daarentegen begon met een onnodige 2-0 nederlaag bij VVAK en zag daardoor de achterstand ten opzichte van NWVV oplopen tot 4 punten. Wint SETA dan sluit het aan bij NWVV. De ploeg uit Nieuw-Weerdinge zal de Setanen op een grotere achterstand willen zetten.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Programma zondag 8 december

Overzicht van de competitiewedstrijden die zondag op het programma staan.

Afgelastingen

Overzicht van de afgelastingen van de wedstrijden die vandaag op het programma staan.