Jordi Nijgh nieuwe hoofdtrainer Stadskanaal

Stadskanaal heeft voor het seizoen 2020-2021 Jordi Nijgh als hoofdtrainer gecontracteerd. Nijgh, nu nog actief als hoofdtrainer van Weerdinge, volgt daarmee Rick Slor op, die na zes succesvolle seizoenen afscheid neemt van de club.

Nijgh heeft het blauwe Stadskanaal-DNA in zijn bloed zitten en groeide als jeugdspeler op bij de club. Na zijn actieve spelerscarrière vervulde Nijgh al diverse functies binnen de club, waarna hij als hoofdtrainer op eigen benen ging staan bij Gieterveen. Daar was Nijgh drie jaren hoofdtrainer van de zondag 4e klasser. In het afgelopen seizoen werd de overstap gemaakt naar zondag 3e klasser Weerdinge.

Komend seizoen zal Nijgh echter weer terugkeren naar Stadskanaal, waar hij zal gaan samenwerken met zijn broer René Nijgh. Die keert komend seizoen ook terug bij de Knoalsters en gaat de functie van hoofd jeugdopleiding invullen. Een bijzondere samenwerking, waar Jordi Nijgh naar uitkijkt. “Ik heb er zin om de komende jaren verder te bouwen aan het goede werk van Rick Slor en zijn assistenten. Tevens kijk ik uit naar de samenwerking met mijn broer René.”

Wordt vriend van FC Kanaalstreek en steun tevens het goede doel!

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like