Pekelder Boys niet opgewassen tegen MOVV

MOVV was een maatje te groot voor Pekelder Boys.

Pekelder Boys ging in de uitwedstrijd bij MOVV met 5-2 onderuit. Het hoger geklasseerde MOVV was een maatje te groot voor het tegen degradatie vechtende Pekelder Boys. Met name spits Jordi Blaauw bleek een regelrechte plaaggeest voor de Pekelders. De aanvaller scoorde maar liefst vier van de vijf doelpunten van de thuisploeg. In beide helften scoorde de spits er twee. Aaron Sportel had de eerste treffer voor zijn rekening genomen. Voor rust scoorde ook Ricardo Vonk namens de bezoekers en dus werd er met een 3-1 tussenstand gerust. Na de pauze scoorde Martin Schreuder ook nog een keer namens de gasten.