Weer een nederlaag voor Mussel, dat met de week dichterbij degradatie komt uit de zaterdag 4e klasse D.

Het lijkt een wekelijks terugkerend verhaal en ook deze week was het niet weer anders. Wederom een nederlaag voor Mussel dat op weg naar de uitgang is van de zaterdag 4e klasse D. Bijna een helft kon de hekkensluiter stand houden tegen nummer drie VHK, maar daarna was het wel gebeurd. Het werd uiteindelijk 4-0 en dus blijft Mussel wachten op die eerste driepunter.

In de eerste helft had VHK het lastig om de Groningse muur te slechten. VHK had veelvuldig de bal, maar wist er zelden wat mee te doen. Het leverde slechts een aantal kansjes op maar echt in de problemen kwam Mussel niet. Het was door eigen toedoen dat de thuisploeg in het zadel werd geholpen. Een corner van VHK-kant caramboleerde via een been van een Mussel-speler het doel in: 1-0. Een ongelukkige achterstand zo op slag van rust voor de bezoekers.

Die zagen echter kort na rust ook de 2-0 al tegen de touwen verdwijnen. Thomas Witte scoorde op aangeven van Christof Knobbe. Daarmee was de wedstrijd al vroeg in de tweede helf beslist en kreeg VHK nog kansen op meer. De thuisploeg liep dan ook nog verder uit via Witte naar 3-0. In de slominuten werd het ook nog 4-0 via Berry Heetebrij.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Gieterveen onderuit in doelpuntenfestival

Gieterveen heeft in een wedstrijd om des keizers baard een 3-6 nederlaag geleden. FVV ...

Opnieuw slechts remise voor SC Stadskanaal

Stadskanaal speelde afgelopen zondag thuis op sportpark ‘Het Pagedal’ tegen CEC, een ploeg die net ...