SETA opnieuw onderuit tegen SVBS ’77

SETA verloor opnieuw van SVBS ’77, al had er deze zaterdag meer ingezeten.

SETA heeft ook de ‘return’ tegen SVBS ’77 verloren. Ging het thuis al met 0-5 onderuit, dit keer verloor het met 3-2 van de ploeg uit Belt-Schutsloot. Desondanks had er meer ingezeten, ook al voetbalde SETA bijna een uur met tien man. Tot twee keer toe kwam het terug van een achterstand, maar vijf minuten voor tijd scoorde SVBS de winnende: 3-2.

De thuisploeg begon beter aan het duel dan SETA en dat resulteerde na tien minuten spelen al in de 1-0 via Roy van de Belt. Niet veel later dachten de gasten een strafschop te kunnen krijgen, maar een zeker lijkende overtreding op Ahmed Yousif werd genegeerd. In de 25e minuut ging de bal alsnog op de stip na een overtreding op Oguzhan Altun. Yousif faalde niet vanaf elf meter: 1-1. Beide ploegen weer op gelijke hoogte, maar qua veldspelers even later niet. Abreheme Yesake kon inrukken met rood en dus moest SETA met tien man verder.

Voldoende kansen

Van die meerderheid profiteerde SVBS na rust en kwam het in de 55e minuut op een 2-1 voorsprong via Richard Knobbe die een voorzete tegen de touwen knikte. Daarvoor had Yousif de paal nog getroffen en moest ook SETA’s gelegenheidskeeper Dylan de Wit nog een keer handelend optreden. Ondanks het ondertal kreeg SETA voldoende kansen op de gelijkmaker en die volgde ook. David Karabed scoorde na een goede individuele actie: 2-2. Diezelfde Karabed was kort daarna dichtbij de 2-3, maar zijn schot trof de paal. Waar SETA niet op voorsprong kwam, daar lukte het de thuisploeg vijf minuten voor tijd wel. Raymond de Jong was er als de kippen bij om uit een klutssituatie voor de goal de bal van dichtbij binnen te tikken. Zo gingen ook nu de drie punten weer naar SVBS.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Onstwedder Boys kent kansloze middag in Stad

Onstwedder Boys heeft de overwinning uit het startweekend geen vervolg gegeven. Op bezoek bij ...

Nieuw Buinen verliest met ruime cijfers van SWZ

Nieuw Buinen ging hard onderuit tegen SWZ en lijkt op degradatie af te stevenen.