Titan leek op weg naar de overwinning tegen Sweel, maar in blessuretijd moest het nog de gelijkmaker incasseren.

Titan heeft zichzelf tekort gedaan op bezoek bij Sweel. De Titanen waren zaterdagavond de betere ploeg, maar vergaten de drie punten mee te nemen. In de tweede helft kwam Titan op een 0-1 voorsprong en die leek ook te bleven staan. In blessuretijd ging het echter mis en kwam Sweel toch nog langszij: 1-1.

De gasten uit Nieuw-Weerdinge begonnen beter aan het duel dan de thuisploeg en waren de bovenliggende partij. Doelpunten leverde dit echter niet op voor de bezoekers. Gedurende de eerste helft kwam ook Sweel wat beter in de wedstrijd en het leverde nog een poging op de lat op. Gescoord werd er echter niet en dus werd er met de brilstand gerust.

Late gelijkmaker

In de tweede helft kwam opnieuw Titan goed uit de startblokken. Het hoefde nauwelijks wat meer te duchten van Sweel en drukte steeds meer en meer op de goal van de thuisploeg. Dat leverde uiteindelijk een dik kwartier voor tijd de voorsprong op. Sweel-doelman Jaap Haan had geen antwoord op de rake kopbal van Peter Stap. De verkregen voorsprong leek te blijven staan tot het laatste fluitsignaal, maar diep in de blessuretijd werd het toch nog 1-1. Roald Vrieling kon de gelijkmaker binnen tikken uit een vrije trap. Een zuur gelijkspel voor Titan, dat daardoor nog steeds moet wachten op de eerste zege van 2020.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Oefenderby prooi voor SV Mussel

De tweede vriendschappelijke ontmoeting tussen Onstwedder Boys en Mussel dit seizoen is geëindigd in ...

Gasselternijveen niet opgewassen tegen KSC

Gasselternijveen heeft niet kunnen stunten tegen aanstaande kampioen KSC. Uitgerekend in de ontmoeting met ...

Gieterveen maakt voor de thee het verschil

Gieterveen heeft afgelopen zondag in de wedstrijd tegen het hoog geklasseerde Eext in de eerste helft ...