Stadskanaal vult technische staf aan met Jochen van Sleen

Stadskanaal heeft voor het seizoen 2020-2021 de technische staf aangevuld.

Stadskanaal heeft Jochen van Sleen aangesteld als assistent-hoofdtrainer voor het seizoen 2020-2021. Eerder al legde de club Jordi Nijgh vast als hoofdtrainer voor het nieuwe seizoen. Daarmee heeft Stadskanaal de technische staf rond voor het jubileumseizoen.

Van Sleen is geen onbekende van de club, gezien hij zelf opgroeide als jeugdspeler van de club. Momenteel is hij ook actief als jeugdtrainer bij de club. Al vroeg werd Van Sleen ontdekt door BV Veendam, waar hij tot de beloften reikte. Zijn carrière kreeg een vervolg bij Nieuw Buinen. Daar bleef van Sleen ook actief na zijn voetbalcarrière, waar hij nu al enkele jaren actief is als assistent- en hersteltrainer.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Onstwedder Boys loopt finalewedstrijden mis op Zechstein Indoor Soccer Toernooi

Onstwedder Boys wist zich niet te plaatsen voor de finalewedstrijden van het Zechstein Indoor ...

Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2016-2017 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van ...

TEVV boekt oefenwinst op Peize

TEVV heeft in een oefenwedstrijd met Peize met duidelijke cijfers van de tweedeklassers afgerekend. ...