Borger en Arne Joling zetten samenwerking voort

Arne Joling staat ook volgend seizoen aan het roer bij Borger, samen met zijn assistent Mark Wolters.

Foto, Arne Joling (links) en Mark Wolters (rechts), hier met de Algarve Cup in handen die werd gewonnen tijdens het trainingskamp in Portugal, staan ook volgend seizoen aan het roer bij Borger. 

Arne Joling is ook volgend seizoen hoofdtrainer van Borger. Samen met zijn assistent Mark Wolters gaat Joling dan aan het zevende seizoen beginnen bij de groenhemden. 

In de afgelopen jaren maakte het duo onder andere al een promotie van de vierde naar derde klasse mee, maar degradeerde het eveneens vanuit de derde naar de vierde klasse. Afgelopen seizoen degradeerde Borger zelfs naar de vijfde klasse, maar die degradatie lijkt dit seizoen alweer in promotie omgezet te gaan worden. De club uit de Hunebedhoofdstad is voorlopig ongenaakbaar in de zaterdag 5e klasse F. Het won al haar dertien wedstrijden en is samen met BNC de enige club in heel Nederland die alle wedstrijden wist te winnen, een unieke prestatie. Het gaat dit seizoen dus crescendo met Borger, dat hard op weg is naar de titel. Zowel de club als de trainers zijn tevreden over de huidige samenwerking en hopen deze volgend seizoen voort te zetten in de vierde klasse.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FC Kanaalstreek: een hernieuwde kennismaking

Een vernieuwde website, maar het concept is onveranderd! Bekijk onze bedrijfsvideo hieronder, of op ...

Transfertalk: Jarno Kip verruilt Wedde voor SPW

Doelman Jarno Kip maakt komend seizoen de overstap van Wedde naar SPW.