PJC wint na knappe comeback van Kwiek

PJC kwam uit geslagen positie terug en boekte een knappe zege op bezoek bij Kwiek.

PJC heeft een knappe overwinning geboekt op bezoek bij Kwiek. De Pekelders bogen een snelle 3-0 achterstand om in een 3-4 zege. Bovendien speelde koploper SPW ook nog eens gelijk, waardoor PJC de achterstand op SPW verkleinde naar zes punten.

Kwiek schoot werkelijk uit de startblokken in het duel met PJC. Na een dikke tien minuten spelen keken de bezoekers al tegen een 3-0 achterstand aan. Eric Land opende de score, waarna Tim Stiekema en Ryan Boskamp al vroeg voor de zeer comfortabele voorsprong zorgden. En dus leek het een kansloze middag te worden voor PJC, maar dat rechtte echter de rug. In de eerste helft bracht Hans Nitters de marge terug naar twee.

Na rust zette PJC de comeback voort en had het binnen het kwartier de aansluitingstreffer te pakken via Henk Blaauw. Alles was weer mogelijk voor de gasten, die een klein kwartier voor tijd op gelijke hoogte wisten te komen. Alexander Norder nam de 3-3 voor zijn rekening, maar daar bleef het niet bij. De bezoekers sloegen namelijk nogmaals een keer toe en pakten daardoor de volle buit. Door de winnende treffer te maken werd Blaauw het goudhaantje van PJC deze zondagmiddag.