SETA blijft steken op gelijkspel tegen laagvlieger Steenwijker Boys

SETA speelde gelijk tegen laagvlieger Steenwijker Boys en verspeelde daarmee opnieuw punten.

SETA heeft twee punten gemorst tegen laagvlieger Steenwijker Boys. In Musselkanaal eindigde het duel in 3-3, waardoor een plek bij de eerste drie voorlopig ver weg lijkt voor de Setanen. Voor rust leidde SETA met 3-2, waarn Steenwijker Boys terug kwam tot 3-3. Ondank voldoende kansen lukte het de thuisploeg niet om de overwinning in de wacht te slepen.

Steenwijker Boys bleek deze middag dan ook geen gemakkelijke prooi te zijn voor SETA. Met name spits Niek Schokker was voortdurend een plaaggeest voor de defensie van de thuisploeg. De eerste kans bleek dan ook voor Schokker, maar SETA-doelman Ludy Norder keerde zijn inzet. Maar ook SETA beschikt over een goede spits en dat bleek ook deze middag maar weer. De makkelijk scorende Ahmed Yousif was ook nu weer trefzeker en zette zijn ploeg op een 1-0 voorsprong. In de 20e minuut stond het echter ook alweer gelijk via een schot van Wouter Esselink.

Scorende spitsen

De kansen blijven aan beide kanten komen en SETA kwam opnieuw op voorsprong. En wederom was Yousif de doelpuntenmaker, die scoorde uit een voorzet van Esper Boer. Daarna was het weer de beurt aan de pijlsnelle Schokker, die iedereen te vlug af was en de 2-2 binnen tikte. Beide teams en beide spitsen weer op gelijke hoogte, maar in de 38e minuut voltooide Yousif als eerste zijn hattrick. De aanvaller werd op fraaie wijze weggestoken door Joeri Westerhof en faalde niet in de afronding: 3-2. Tevens de ruststand, als trof Boer nog eenmaal de lat en had het ook 4-2 kunnen staan.

In de tweede helft volgde minder spektakel, maar wederom kwam Steenwijker Boys op gelijke hoogte. Dit gebeurde in de 72e minuut en wederom was het Schokker die scoorde: 3-3. Het sein om nog volle vak op de aanval te gaan voor SETA, maar ondanks meerdere kansen slaagde het er niet meer in om nog te scoren in de slotfase.