Zevenklapper voor NWVV tegen VEV

NWVV kende een eenvoudige middag tegen VEV en won met ruime cijfers.

NWVV heeft de derde plaats in de zaterdag 5e klasse F wat steviger in handen gekregen. Zelf wonnen de Nieuw-Weerdingers met ruime cijfers van VEV en speelde concurrent SETA gelijk tegen Steenwijker Boys.

In Klazienaveen-Noord had NWVV geen enkele moeite met de thuisploeg. Al na een dik kwartier spelen stonden de bezoekers met 0-3 voor. Jasper Jansen had de score geopend, waarna doelpunten volgden van Raymond Aardema en Stefan Dragtsma. In het vervolg van de eerste helft werd echter niet meer gescoord.

Na de pauze ging de productie echter gewoon weer verder en liep NWVV uit naar een grote zege. Marko Mihalj trof als eerste doel na rust, waarna Peter van Elten met twee treffers de score tilde naar 0-6. Het slotakkoord was voor Jansen, die in de laatste minuten de zevenklapper voltooide: 0-7.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Musselkanaal lijdt kostbare nederlaag tegen Ruinen

Duur puntverlies voor Musselkanaal, dat naar beneden zal moeten blijven kijken.

Sellingen walst over Bellingwolde heen

Sellingen was een maatje te groot voor Bellingwolde en won met duidelijke cijfers. Sellingen ...

SJS start competitie met zege op Nieuw-Balinge

Het ging niet helemaal zonder slag of stoot, maar SJS pakte tegen Nieuw-Balinge uiteindelijk ...