Zevenklapper voor Pekelder Boys in derby tegen Bareveld

Pekelder Boys won met overtuigende cijfers van Bareveld.

De degradatiekraker tussen Bareveld en Pekelder Boys is een prooi geworden voor laatstgenoemde club. Waar vooraf een spannende derby werd verwacht, daar kwam daar in de praktijk niets van. Bij rust leidde Pekelder Boys al met 0-3 en na rust liep het alleen maar verder uit. Uiteindelijk eindigde het in het zevenklapper voor Pekelder Boys: 0-7.

Feitelijk was de wedstrijd al binnen vijfentwintig minuten beslist toen er al 0-3 op het scorebord stond in het voordeel van de bezoekers. Ricardo Vonk had de bezoekers op voorsprong gezet en verdubbelde deze even later ook. Harold Hut bepaalde de ruststand op 0-3.

Ook na rust kon de thuisploeg geen vuist maken en moest het lijdzaam toezien hoe Pekelder Boys steeds verder uitliep. Ook Hut liet zijn tweede van de middag aantekenen, waarna ook Martin Schreuder een duit in het zakje deed: 0-5. Daarmee was de koek nog niet op en zorgden Eric Burema en Schreuder voor de uiteindelijke zevenklapper.