Buinen blijft steken op gelijkspel bij Witteveense Boys ’87

Buinen speelde gelijk tegen Witteveense Boys ’87 en liet daarmee de kans liggen om op gelijke hoogte te komen met koploper Eext.

Buinen heeft op bezoek bij Witteveense Boys ’87 twee punten laten liggen. Tot tweemaal toe kwamen de gasten op voorsprong in de wedstrijd, maar beide keren werd deze uit handen gegeven. Door het gelijke spel liep Buinen wel een punt in op koploper Eext en is het verschil slechts twee punten. Wel heeft Eext een wedstrijd minder gespeeld en kan het verschil nog oplopen tot vijf punten.

Het duel tussen de nummers 4 en 2 van de ranglijst van de zondag 5e klasse E kon ondanks de vele regenval wel doorgaan op het kunstgras van Witteveen. Desondanks waren het lastige omstandigheden om in te voetballen met de vele regen en stevige wind. Het waren de gasten, die in de eerste helft aan de leiding kwamen. Marc Haandrikman zette de bezoekers op een 0-1 voorsprong, maar deze werd voor de pauze tenietgedaan door Bob Seele: 1-1.

Ook in de tweede helft was het Buinen dat wederom op voorsprong wist te komen. De nummer twee van de ranglijst scoorde vlot na rust de 1-2 via Wim Wilts. Gedurende de tweede helft kwam Witteveen echter opnieuw terug in de wedstrijd en wederom was het Bob Seele die dol trof: 2-2. Met nog enige tijd resterend op de klok kwamen er nog wel een aantal kansen, maar gescoord werd er niet meer door beide ploegen.