Alteveer wint in rood aanlopend duel van WEO

Alteveer boekte een zege op WEO en blijft zo enigszins in het spoor van koploper BNC.

Alteveer blijft enigszins in het spoor van koploper BNC in de zondag 5e klasse D. In een duel ontsierd door gele en rode kaarten won Alteveer met 1-0 van WEO, de huidige nummer vier van de ranglijst.  Alteveer verstevigde met de 1-0 zege op WEO de tweede plek op de ranglijst en liep drie punten in op BNC, dat niet in actie kwam. Met twee wedstrijden meer gespeeld heeft Alteveer nog altijd een achterstand van twee punten op BNC.

Het enige doelpunt van de wedstrijd viel in de eerste helft en kwam op naam van Damien Sedda. Voor rust kregen de gasten al een rode kaart en mocht Rody Bos de douche op gaan zoeken. Dat gold in de tweede helft ook voor Alteveer-aanvaller Maurice Gersonius, die ook de rode kaart kreeg voorgeschoteld. Waar er nog wel de nodige kaarten vielen, daar werd er echter niet meer gescoord en stapte Alteveer uiteindelijk met een 1-0 zege van het veld af.