Buinerveen en JVV houden elkaar in evenwicht

Buinerveen en JVV moesten genoegen nemen met een punt.

Buinerveen en JVV hebben elkaar in evenwicht weten te houden.  De nummers elf en twaalf van de zondag 5e klasse E verdeelden de doelpunten over beide helften. Zo nam JVV voor rust een comfortabele 0-2 voorsprong, maar kwam Buinerveen in de tweede helft goed terug. Vlak voor tijd viel de gelijkmaker, waardoor beide teams een punt overhielden aan het treffen.

Bij een overwinning had JVV op een punt kunnen komen van Buinerveen. Daar leek het in de eerste helft ook hard op naar weg.  De gasten namen de leiding via Nieck Bentum en verdubbelden voor rust nog de marge. Nick Stalknecht zorgde voor de 0-2 en daarmee leek JVV op weg naar een zege.

Na rust werden de rollen echter omgedraaid en wist Buinerveen de belangrijke aansluitingstreffer te maken via Robbert Mensinga. De thuisploeg ging op jacht naar de gelijkmaker en die kwam er vlak voor tijd ook. Chris van Houten bracht Buinerveen langszij en bepaalde daarmee de eindstand op 2-2.