HOC boekte een knappe zege op nummer twee Raptim.

Foto Rianne van der Laan, Jelle Siekman schoot zijn ploeg HOC naar de zege tegen Raptim.

HOC kan de blik naar boven gaan richten na een minimale, maar knappe 0-1 overwinning bij Raptim. Met de zege op de nummer twee van de ranglijst klom de promovendus naar plek vijf op de ranglijst en kan het zich de komende weken gaan mengen in de strijd voor een plek in de nacompetitie.

Voor rust kwamen beide elftallen niet tot scoren, ondanks dat er de nodige kansen te noteren vielen. Beide doelmannen hielden echter hun doel schoon en dat lukte HOC-doelman Marnik Nieborg na rust nogmaals. Maar de doelman van Raptim werd wel eenmaal verschalkt door HOC-spits Jelle Siekman, die raak schoot vanaf de stip. Zodoende won HOC met 0-1 van de ploeg uit Coevorden.

Foto’s Rianne van der Laan: Raptim – HOC