Koploper Musselkanaal wint moeizaam van hekkensluiter Hodo

Musselkanaal heeft uitstekende zaken gedaan met de 2-1 overwinning op hekkensluiter Hodo. De zege kwam moeizaam tot stand voor de koploper van de zondag 3e klasse C, dat bij rust met 2-0 leidde. De gasten kwamen in de tweede helft nog terug tot 2-1, maar de thuisploeg trok de overwinning over de streep. Concurrent Raptim ging verrassend onderuit op eigen veld tegen HOC, waardoor Musselkanaal drie punten uitliep.

De Groenwitter was gewaarschuwd, want ook de heenwedstrijd werd niet zonder slag of stoot gewonnen en ook deze middag kon het weer vol aan de bak. De eerste kansen waren voor de bezoekers, waarbij Musselkanaal-doelman Noah Sahetapy een aantal keren handelend moest optreden. Waar Hodo het net niet vond, daar deed de thuisploeg dit wel direct uit de eerste de beste kans. Een kwaliteit van Musselkanaal, dat met Rolf Kayser en Jordy Oost veel doelpunten voorin heeft lopen. Eerstgenoemde scoorde dan ook de openingstreffer. Zijn kompaan Oost verdubbelde daarna de score, waardoor Musselkanaal met een 2-0 voorsprong de kleedkamer op zocht. Al mocht Musselkanaal ook doelman Sahetapy bedanken, die nog een levensgrote kans van Hodo onschadelijk maakte.

In de tweede helft gingen de bezoekers op zoek naar de aansluitingstreffer en die viel een klein kwartier voor tijd. Hodo kreeg een strafschp na een overtreding op Patrick Timmerman. Het buitenkansje werd benut door Dave Padding, waardoor nog een spannende slotfase volgde. Gescoord werd er echter niet meer en dus hield Musselkanaal de drie punten in eigen huis.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Onstwedder Boys slaat weg naar boven in

Na een serie van drie nederlagen heeft Onstwedder Boys zich hersteld. In de wedstrijd ...

Gieten speelt bloedeloos gelijk tegen Actief

Een matige wedstrijd waarin beide teams niet tot scoren kwamen, een doelpuntloos gelijkspel was ...

TEVV biedt FC Emmen goed partij

In de voorbereiding op de tweede helft van het seizoen speelde tweedeklasser TEVV een ...