Pekelder Boys moet genoegen nemen met punt tegen Wedde

Pekelder Boys was dichtbij een overwinning, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een punt tegen Wedde.

Pekelder Boys heeft tegen Wedde weer een belangrijk punt weten te pakken in de strijd tegen degradatie. Al had de thuisploeg zelfs wellicht de overwinning in de wacht kunnen slepen. Vlak voor tijd kwam Wedde echter nog op gelijke hoogte en moest Pekelder Boys genoegen nemen met een punt.

De wedstrijd kende een aardige openingsfase waarin direct twee keer werd gescoord. Al na enkele minuten spelen trof Willem Lammerts doel en zette daarmee Pekelder Boys op een 1-0 voorsprong. Lang kon de thuisploeg daar niet van genieten, want Wedde-spits Ezra Abbas bracht beide ploegen kort na de openingstreffer weer op gelijke hoogte: 1-1.

Diezelfde Abbas gooide in de slotfase roet in het eten van Pekelder Boys door opnieuw te scoren. Daarvoor had Harold Hut Pekelder Boys opnieuw op voorsprong gebracht in de tweede helft. Die voorsprong kon niet worden vastgehouden, waardoor het duel uiteindelijk in 2-2 eindigde.