Sellingen speelt in doelpuntrijk duel gelijk tegen Weerdinge

Sellingen en Weerdinge hielden elkaar in een vermakelijk duel in evenwicht.

Sellingen heeft in een vermakelijk duel met 3-3 gelijkgespeeld tegen Weerdinge. Het venijn zat hem in het begin en het einde van de wedstrijd waarin de doelpunten vielen. In die slotfase kon het beide kanten nog op en wisten beide ploegen nog tweemaal te scoren.

De score werd al vroeg in de wedstrijd geopend en het waren de gasten uit Weerdinge, die op voorsprong kwamen via Niels Werkman. Sellingen kwam vlot langszij, waarbij Ian de Vrieze voor de gelijkmaker tekende. Na de vroege doelpunten was het lang wachten op nieuwe treffers. Die kwamen er in de spectaculaire slotfase, waarbij Weerdinge eerst op de zege leek af te stevenen.

Aaron Brinks had de gasten opnieuw aan de leiding geholpen, maar die voorsprong werd direct teniet gedaan door Machiel Buining. Daarna leek het de kant van Sellingen op te gaan, dat via de Vrieze op 3-2 kwam. Maar met nog enkele minuten op de klok was het toch nog Weerdinge dat dit keer langszij wist te komen. Sander Meertens bepaalde in de slotminuten de eindstand op 3-3.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

GKC verliest onnodig van Zevenhuizen

GKC verloor de uitwedstrijd van Zevenhuizen, al had er meer ingezeten.

GKC en EEC sluiten af met gelijkspel

GKC en EEC hebben de competitie afgesloten met een doelpuntrijke remise. Op sportpark 'Hoogte ...