Bareveld deed hele goede zaken met de overwinning op Eenrum.

Bareveld heeft de zeer belangrijke degradatiekraker tegen Eenrum weten te winnen. De Barevelders zegevierden met 1-2 en deden daarmee hele goede zaken. De hekkensluiter werd op zes punten gezet en bovendien verloren concurrenten Amicitia VMC en Pekelder Boys.

Een echt ‘zespuntenduel’ was het treffen tussen Eenrum en Bareveld. Het verschil tussen beide ploegen was voorafgaand slechts drie punten. En dus was Bareveld er alles aangelegen om het duel te winnen. De bezoekers kwamen in de eerste helft op een 0-1 voorsprong en scoorden na twintig minuten spelen via Arfin Wessels.

De voorsprong werd na rust verdubbeld door Chris Bijl en daarmee leek Bareveld op weg naar de winst. Eenrum produceerde echter snel na de 0-2 de aansluitingstreffer via Quincy Dijkstra. Een spannend slot volgde en vlak voor tijd moest Bareveld ook nog met tien man verder na een rode kaart voor Niels van der Laan. De gasten hielden echter stand en sleepten de 1-2 overwinning uit het vuur.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Denny Feiken kan niet langs de kant staan

Voor SC Stadskanaal verloopt het seizoen nog niet als gewenst. De ambitieuze derdeklasser wil ...

SJS geen partij voor Onstwedder Boys

Onstwedder Boys zal in de tweede helft van de competitie meer punten willen pakken ...