Eext bindt ook De Treffer ’16 aan de zegekar

Eext blijft ongeslagen en wist ook De Treffer ’16 aan de zegekar te binden.

Eext is ook na dertien wedstrijden nog altijd ongeslagen. Zondag won het met 2-0 van laagvlieger De Treffer ’16. Voor rust kwam Eext niet tot scoren, maar na rust werd het verschil alsnog gemaakt.

De Treffer ’16 maakte het Eext een helft lastig en hield de kampioenskandidaat van het scoren af. Na 55 minuten spelen werd dan toch de ban gebroken en scoorde Bart Kuik de 1-0. Een tiental minuten later werd het 2-0 en bepaalde Berni Nijhof de eindstand daarmee direct op 2-0. Eext zag concurrent Buinen ook winnen, waardoor het verschil 1 punt blijft waarbij Eext wel twee wedstrijden minder speelde. Een andere concurrent GKC verloor wel, waardoor de titelrace alleen nog tussen Buinen en Eext lijkt te gaan.