Gieten moet tweede periode aan SVZ laten na nederlaag

Een rode kaart gooide roet in het eten van Gieten, dat verloor van SVZ.

Gieten heeft de tweede periodetitel moeten laten aan SVZ. De Gietenaren hadden daar nog wel een kans op, maar moesten dan winnen van de ploeg uit Zeijen. Dat lukte niet, want het werd 4-1 voor SVZ, dat zo goed als zeker is van de tweede periode. Koploper Peize verloor echter ook, waardoor Gieten op vier punten blijft van Peize.

SVZ was een ploeg in vorm en won haar laatste vijf wedstrijden. De nummer vier van de ranglijst was echter in de eerste helft de mindere van de nummer twee van de ranglijst. Gieten kreeg de betere kansen in de eerste helft en kwam na twintig minuten spelen op een 0-1 voorsprong via David Modderman. Dat bleek tevens de russtand, al kreeg Gieten kansen op meer.

Na rust kwam SVZ langszij via Avner Leidelmeyer. Kort daarna kantelde de wedstrijd helemaal richting de kant van de thuisploeg. Bas Alting mocht met direct rood inrukken na een ongelukkige overtreding. SVZ rook bloed en profiteerde vervolgens van de overtalsituatie. Via twee snelle treffers van Johnno Hingstman en Max de Vries besliste de thuisploeg de wedstrijd. Het werd uiteindelijk ook nog 4-1 via Brian Weersing.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gehavend SJS nipt onderuit tegen Vitesse ’63

SJS kon Vitesse '63 geen pijn doen en liep tegen een nipte nederlaag aan.

Terug in de tijd: Pekelder Boys en DSC ’65 houden het spannend

Pekelder Boys en DSC '65 hielden elkaar in evenwicht in het eerste nacompetitieduel.

Valthermond vindt Waterloo in ‘Snits’

Valthermond is er niet in geslaagd om de volgende ronde in de strijd om ...