Musselkanaal leek op de winst af te stevenen, maar HOC kwam toch nog langszij.

Foto Rianne van der Laan, Jan Cremers scoorde de 1-1 namens HOC.

HOC heeft koploper Musselkanaal op een gelijkspel weten te houden. Na een 1-1 ruststand kwam Musselkanaal laat in de tweede helft op een 2-1 voorsprong en leek de zege naar de Groenwitter te gaan. In de slotminuten sloeg HOC nog een keer toe en liep Musselkanaal tegen duur puntverlies aan in de strijd om de titel.

Naast Musselkanaal was ook HOC de laatste weken goed in vorm. Het leidde er toe dat beide ploegen het goed doen in de strijd om de tweede periode. Vooraf was het dus geen ABC’tje dat Musselkanaal zo maar even ging winnen. De koploper van de zondag 3e klasse C opende wel na dik een half uur spelen de score. Clubtopscorer Rolf Kayser was trefzeker, maar niet veel later kwam HOC alweer op gelijke hoogte via Jan Cremers.

In de tweede helft was het lang wachten op doelpunten en leek het erop dat degene die zou gaan scoren er met de winst vandoor zou gaan. Dat leek Musselkanaal te worden, dat via Franck Middelkamp op 2-1 kwam. Die treffer bleek uiteindelijk niet voldoende voor de winst want via Gerben Beek kwam HOC in de slotminuten toch nog op gelijke hoogte. Ondanks het puntverlies liep Musselkanaal toch een punt uit op de nummers twee Raptim en drie CEC, die allebei hun wedstrijd verloren. HOC is terug te vinden op de zevende plaats van de ranglijst.

Foto’s Rianne van der Laan: Musselkanaal – HOC

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FC Ter Apel ’96 gooit titelkans weg tegen SVV ’04

Een enorme domper voor FC Ter Apel '96, dat het kampioenschap kan vergeten na ...

Ter Apel ’96 onder de voet gelopen

Naar het duel tussen derdeklasser Ter Apel ’96 en vijfdeklasser WKE werd reikhalzend uitgekeken. ...

GKC incasseert zevenklapper tegen Witteveense Boys ’87

GKC kende een offday in Witteveen en werd op een forse nederlaag getrakteerd.