PJC boekte een zege op Amicitia VMC en blijft meedoen om de bovenste plaatsen.

PJC heeft de uitwedstrijd bij laagvlieger Amicitia VMC met ruime cijfers gewonnen. Na de eerste helft keken de gasten nog aan tegen een 1-0 achterstand, maar die werd in de tweede helft omgedraaid. Mede door een zeer productieve Tom van de Schuur, die zijn ploeg met een zuivere hattrick naar de zege leidde.

Beide ploegen hadden belang bij een overwinning deze middag. Amicitia is in een degradatiestrijd verwikkelt en PJC doet mee om de bovenste plaatsen. In de eerste helft kwam alleen de thuisploeg tot scoren via Justin Okonne. Die achterstand draaide PJC om, wat sterk uit de kleedkamer kwam. Tom van der Schuur scoorde binnen een tijdsbestek van een kwartier een loepzuivere hattrick.

Amcitia verkleinde niet veel later de marge en Okonne liet zijn tweede van de middag aantekenen. Even later was Amicitia weer trefzeker, maar hielp het met een eigen doelpunt PJC in het zadel. In de slotminuten maakte Bert Meijer er nog 2-5 van voor de statistieken.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Nederlaag kost Borger het kampioenschap

Borger heeft in de afgelopen week haar kansen op de titel in de vierde klasse ...

Gieterveen na rust ruim langs Buinen

Gieterveen maakte het zich afgelopen zondag in de beginfase erg moeilijk, maar nam in de tweede helft ...

JVV ongelukkig onderuit tegen Drieborg

JVV heeft de 2-7 overwinning op DWZ geen goed vervolg kunnen geven tegen Drieborg. ...