SPW wint met ruime cijfers van Wedde

SPW won met ruime cijfers van Wedde en bleef daarmee ongeslagen.

SPW blijft nog altijd ongeslagen in de zondag 4e klasse C. De koploper kwam zaterdagavond al in actie tegen laagvlieger. Dat duel werd in een ruime 6-2 overwinning omgezet, na een 1-0 ruststand. Wedde maakte het SPW bij vlagen lastig, maar uiteindelijk bleken de Knoalsters toch een maatje te groot.

De club uit Stadskanaal-Noord begon voortvarend aan het duel. Al binnen enkele minuten spelen had Roel Heidekamp SPW op een 1-0 voorsprong gezet. Het bleek ook de enige goal van de eerste helft te zijn. Na rust kwam Wedde snel langszij via Bas Tjabringa, maar SPW stelde vlot orde op zaken. Bram Poelman scoorde tweemaal kort achter elkaar en zorgde voor een marge van twee doelpunten in het voordeel van de thuisploeg.

De gasten vonden echter een aansluitingstreffer en daarmee leek Ezra Abbas de spanning terug te brengen. Die bleek van korte duur en SPW kwam op 4-2 via Dennis Stiekema, die scoorde uit een corner. De thuisploeg liep in de slotfase nog uit naar een ruimere zege en zag Erik Meijer en Bastiaan Hebels nog scoren.