Jubileumtoernooi SC Stadskanaal VOL!

Het jubileumtoernooi ter ere van het 100-jarige bestaan van SC Stadskanaal is helemaal vol.

Geweldig nieuws te kunnen melden dat alle poules van alle jeugdteams/ elftallen voor het komende Jubileumtoernooi VOL zijn voor zaterdag 20 en zondag 21 juni a.s! Dit zal inhouden dat Stadskanaal in dit weekend 110 deelnemende teams mag verwelkomen en er 440 wedstrijden gespeeld zullen gaan worden. En dit alles, naar verwachting, onder het oog van ruim 3.000 bezoekers/toeschouwers uit de Kanaalstreek en ruim daarbuiten.

Ondersteuning gevraagd

Dit betekent wel dat er vanaf nu ontzettend veel leuke dingen geregeld moeten worden om dit sportieve evenement tot in de puntjes te organiseren. Lijkt het jou erg leuk deel uit te maken van een enthousiaste groep mensen die het mooiste en grootste toernooi van de Kanaalstreek tot een succes gaan maken? Dan zijn we op zoek naar jou! Er zijn ontzettend veel en diverse werkzaamheden, dus meld je vandaag nog aan via samensterk@scstadskanaal.nl

Daarnaast is de organisatie nog op zoek naar een aantal sponsoren (alle bijdragen zijn welkom) met een ‘blauw hart’ om de dagen tot een succes te maken. Dit kan ook via bovenstaande link kenbaar gemaakt worden. Stadskanaal wil er samen één groot sportief feest van maken!

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Tussenstand EK Pool na kwalificatie groep F: Frankrijk, Duitsland, Portugal

Tussenstand FC Kanaalstreek EK Pool na kwalificatie groep F: Frankrijk, Duitsland, Portugal.

Beker-indeling zondagclubs 3e t/m 5e klasse

Overzicht van de beker-indelingen van de zondagclubs uit de Kanaalstreek 3e tot en met ...