Inbraakgolf in voetbalkantines in de Kanaalstreek

De clubs uit de Kanaalstreek zijn deze week geteisterd door een ware inbraakgolf.

Inbraak EEC

In deze, ook voor clubs, lastige periode heeft EEC woensdagnacht bezoek gehad van inbrekers. Tussen grofweg 4:10 en 4:30 is er ingebroken in de kantine en is er een TV gestolen. Helaas was de gealarmeerde politie net te laat om ze in de kraag te kunnen grijpen. In diezelfde nacht werd ook al ingebroken in de kantine van KSC (Schoonoord), waarschijnlijk voorafgaand aan de inbraak in Ees.

Er zijn gegronde redenen om aan te nemen dat de inbrekers in een witte bestelbus reden, waarbij ze waarschijnlijk tijdelijk gebruik hebben gemaakt van de carpoolplaats naast het voetbalveld van EEC aan de N34. Als u iets gezien heeft op de genoemde tijdstippen, of mogelijk een witte bus heeft zien rijden tussen Schoonoord en Ees rond 04:00 dan kunt u contact opnemen met V.V. EEC, zodat de informatie richting de politie doorgespeeld kan worden.

Inbraak FC Ter Apel ’96

Het bleken niet de enige clubs te zijn, want ook FC Ter Apel ’96 werd woensdagnacht geconfronteerd met een inbraak. Als iemand een donkergroene bestelbus heeft gezien, bijvoorbeeld op camera bij omliggende woningen, tussen 01:45 uur en 02:15 uur dan graag contact opnemen met de club. Dit kan via 06-50979954.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Programma Kerstzaalvoetbaltoernooi Gieten 21 december

Overzicht van de wedstrijden die vandaag gespeeld worden op het Kerstzaalvoetbaltoernooi in Gieten.

Westerwolde viert zestigste verjaardag

Maandag 24 augustus is het precies zestig jaar geleden dat v.v. Westerwolde werd opgericht.  Om ...

Jumbo jeugdtoernooi bij FC Ter Apel ’96

Zaterdag 28 mei a.s. wordt op de velden van FC Ter Apel ’96 het ...