Competities amateurvoetbal moeten op 30 juni klaar zijn

De KNVB heeft het streven om de amateurcompetities af te maken, maar wil wel dat deze competities op 30 juni klaar zijn.

Het amateurvoetbal ligt momenteel op zijn gat. Tot en met 6 april worden er in ieder geval geen wedstrijden afgewerkt in het amateurvoetbal. De KNVB werkt momenteel aan verschillende scenario’s, die daarna kunnen plaatsvinden. Welke dat zijn, is nog niet bekend. De bond streeft ernaar om de competities op 30 juni in ieder geval af te ronden.

Het streven van de KNVB is in ieder geval om de competities in de A-categorie af te werken. Dit in verband met het doorgaan van de promotie- en degradatieregelingen. Voor de B-categorie, de overige competities, wil de KNVB de ontwikkelingen rondom het coronavirus afwachten.

In ieder geval zal er in het Paasweekeinde geen dubbel programma plaatsvinden, mochten de competities vanaf 6 april weer hervat worden. Wel kunnen clubs ervan uitgaan dat er doordeweekse wedstrijden gespeeld moeten worden. Eveneens bestaat er de kans dat de overschrijvingsdatum  van 15 juni opgeschort wordt.

Bron: KNVB

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Bareveld en Tseard van der Meer verlengen samenwerking

Bareveld en Tseard van der Meer gaan nog een jaar met elkaar door.

Foppe de Haan steunt G-toernooi SJS

Foppe de Haan en FC Emmen zijn tot het comité van aanbeveling van het internationaal ...