FC Kanaalstreek Voetbalquiz

De voetbalquiz over het amateurvoetbal in de Kanaalstreek.

Het seizoen zit er helaas al vroeg op door het coronavirus. Een kort seizoen waarin alle standen komen te vervallen en er dus geen kampioenen en degradanten zijn. Een extra lange zomerstop dus voor de clubs, spelers en supporters. Hopelijk dat de bal vanaf de zomermaanden juli en augustus gewoon weer kan rollen en het coronavirus is ingedamd. Ook voor FC Kanaalstreek is de maanden zonder voetbal een groot gemis. Om die voetballoze tijd toch een beetje door te komen heeft FC Kanaalstreek een voetbalquiz in elkaar gezet over het amateurvoetbal in de Kanaalstreek.

De voetbalquiz zal bestaan uit 50 vragen, die onder andere gaan over dit seizoen, de clubs en spelers die spelen in de Kanaalstreek. Ben jij de echte voetbalkenner van de Kanaalstreek, geef je dan op voor deze voetbalquiz. De quiz, bestaande uit 50 vragen, zal vrijdag 24 april op de site geplaatst worden. Opgave/aanmelden voor de quiz is mogelijk tot en met vrijdag 8 mei. Vanaf vrijdag 24 april heb je dan tot en met vrijdag 22 mei de tijd om de antwoorden in te leveren. De uitslag volgt op maandag 1 juni. Bovendien kan je met de quiz ook nog eens mooie prijzen winnen! Bij meerdere winnaars met een gelijk aantal punten worden de prijzen verloot onder deze winnaars.

Opgave:

Opgeven/aanmelden kan door een mail te sturen naar fckanaalstreek@gmail.com met daarin je naam en aanmelding voetbalquiz FC Kanaalstreek. Deelname aan de voetbalquiz kost 5 euro. Opgave/aanmelden is mogelijk tot en met vrijdag 8 mei.

Prijzenpakket:

1e prijs: Thuisshirt van Ajax, Feyenoord of PSV

 

 

 

 

2e prijs: Thuisshirt van FC Groningen of FC Emmen

 

 

 

 

3e Prijs: Bierpakket met 24 soorten speciaalbieren

 

 

 

 

4e prijs: Bierpakket met 12 soorten speciaalbieren

 

 

 

 

5e prijs: Adidas Tango Rosario Voetbal

 

 

 

 

6e tot en met 10e prijs: Een editie van het blad Voetbal International

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Tussenstand EK Pool na Schotland – Tsjechië: 0-2

De tussenstand van de FC Kanaalstreek EK Pool na Schotland - Tsjechië.

Transfertalk

Overzicht van de transfermutaties van de Kanaalstreekclubs.