Knoalster ondernemers lanceren nieuwe website voor sportkleding

Teamkleding.nl, een nieuwe website voor sportkleding, gelanceerd door Knoalster ondernemers.

Jos Zuidema van Zuidema Sport Life Style, Richard Bult van Phone House en Robert Oosting slaan gezamenlijk een nieuwe weg in met Teamkleding.nl. Het idee komt tot stand aan de koffietafel. Daar bespreken de heren steevast wekelijks het voorbije sportweekend en zo ontstaat het idee om sportclubs te voorzien van kleding en materialen in combinatie met een webshop voor teamkleding. Met het netwerk van Oosting in de voetbalwereld, het netwerk van Bult in de ondernemerswereld en de jarenlange ervaring van Zuidema zou dit zomaar eens de formatie van een succesvol topteam kunnen zijn.

Zuidema Sport Life Style. Wie wel eens in Stadskanaal is geweest, kan deze winkel niet gemist hebben. Jarenlang is het een gevestigde naam aan de Europalaan en de laatste jaren in de Kanaalpassage. Het gros van de Knoalsters heeft wel eens in de kleding of op een paar schoenen van Zuidema gelopen. Naast zijn baan als docent Retail en Ondernemerschap aan het Noorderpoort ziet Zuidema in Teamkleding.nl een mooie, nieuwe uitdaging. De samenwerking met Bult ligt voor de hand. De twee rasondernemers kennen elkaar al jaren en komen geregeld bij elkaar over de vloer. Bult is al geruime tijd eigenaar van verschillende filialen van Phone House, waaronder die in Stadskanaal. Naast het ondernemerschap is de liefde voor sport bij beide mannen ook aanwezig. Bult over de samenwerking: “Ik ben ooit begonnen bij Coach in Groningen en heb nog steeds erg veel feeling met sport. Op deze manier kan ik dat mooi combineren.”

Passie voor sport

Oosting is wat dat betreft ook geen onbekende van beide mannen. Jarenlang dient hij als verkoopmedewerker in de Phone House van Bult en daarvoor werkt hij voor Zuidema in de tijd dat zijn winkel de naam ‘Time Out’ draagt. Voor Oosting is Teamkleding.nl zijn eerste stap in ondernemerschap: “Het leek me altijd al een keer leuk om iets in de kleding of in de sport te doen. In dit geval is het plaatje voor mij compleet. Richard en ik hebben geregeld over zoiets gehad om samen te doen en met Jos erbij denk ik dat dit zeker een succes kan worden.” De lopende contracten met clubs en verenigingen bij Zuidema Sport Life Style worden overgenomen door het nieuwe merk. De drie Knoalsters hebben dus één gezamenlijke passie en dat is sport. Daaruit is Teamkleding.nl geboren. Geboren om te scoren!

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2014 – 2015 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het ...

Rick Slor en Stadskanaal blijven aan elkaar verbonden

Rick Slor staat ook volgend seizoen aan het roer bij Stadskanaal.

Jeugdteam Kanaalstreek begint met winst

Jeugdteam Kanaalstreek heeft zijn eerste wedstrijd in de strijd om de Spain Trophy gewonnen. De ...