Gieterveen stelt Boelo Dekker aan als nieuwe hoofdtrainer

Gieterveen heeft een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2020-2021.

Boelo Dekker is met ingang van het seizoen 2020-2021 de nieuwe hoofdtrainer van Gieterveen. Daarmee volgt Dekker, die na de zomer overkomt van Sellingen, Jaap Sikkema op die aan de slag gaat bij THOS uit Beerta.

Dekker (45) is momenteel trainer bij kanaalstreekgenoot Sellingen. Hier maakt hij een prima indruk door in zijn eerste seizoen van Sellingen in de derde klasse een plek in de middenmoot de bezetten. Tot zijn 24e speelde Dekker in het eerste elftal van Veelerveen, waarna een zware knieoperatie een einde betekende van zijn actieve carrière. Hierna richtte hij zich op het trainersvak en was hij actief binnen de jeugdopleiding van Westerwolde en De Voetbalschool in Groningen.

Via het hoofdtrainerschap van wederom Veelerveen en Sellingen zal Dekker vanaf volgend seizoen dus het stokje overnemen van Sikkema bij Gieterveen. Gieterveen heeft de competitie afgesloten op een vijfde plek, de beste prestatie in de vierde klasse tot dusver. Boelo en het bestuur hebben naar elkaar uitgesproken deze trend voort te willen zetten.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Voorbeschouwing speelronde 7 zaterdagclubs

Voorbeschouwing op de wedstrijden die zaterdag gespeeld worden.

De Treffer ’16 stelt nieuwe hoofdtrainer aan

De Treffer '16 heeft een nieuwe hoofdtrainer aangesteld in de persoon van Johan Hollen.