Massale steunbetuiging voor De Treffer ’16

De Treffer ’16 kan rekenen op de nodige steun om het voetbal te behouden voor het dorp.

Nadat besloten werd om de stekker uit het voetbal uit Tweede Exloërmond te halen, krijgt De Treffer ’16 massaal steunbetuiging om de club te behouden voor het dorp. Overal in het dorp hangen shirts, spandoeken en andere attributen om de club een hart onder de riem te steken. Ook buiten het dorp kan de club rekenen op de nodige steun, zo ook bijvoorbeeld van andere clubs uit de Kanaalstreek.

De club met zo’n 260 tellende leden lijkt de dupe te worden, nadat de besturen van De Treffer ’16 en de ‘slapende’ vereniging TEVV niet tot een gezamenlijk besluit konden komen. De Treffer was juist de laatste jaren goed op weg om een gezonde voetbalvereniging neer te zetten in het dorp, maar de vete met TEVV bleef bestaan. Met name het clubgebouw speelde een belangrijke rol in deze kwestie. Omdat beide clubs donderdag geen gezamenlijk besluit konden indienen bij de gemeente, besloot wethouder Niek Wind voorlopig de stekker uit het voetbal in Tweede Exloërmond te trekken.

Nog geen dag later kon De Treffer ‘16 op veel steunbetuiging rekenen. De club doet er zelf in ieder geval alles aan om ook volgend seizoen gewoon weer te kunnen voetballen en hoopt dat de gemeente dan ook terugkomt op het genomen besluit.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

VV Gruno stelt oude bekende Peter Slijfer aan als nieuwe hoofdtrainer

VV Gruno heeft de zeer ervaren oefenmeester Peter Slijfer aangesteld als hoofdtrainer voor het ...

Uitslagen zaterdag 26 maart

Uitslagen zaterdag 26 maart Borger – Willemsoord 1-1 SJS – Vrij – Onstwedder Boys ...

HunsowhalCup: aanmeldingen zijn welkom!

Ook dit jaar wordt er in de Kerstvakantie gestreden om de felbegeerde HunsowhalCup. In ...