Veelerveen keert terug in standaard vijfde klasse

Veelerveen keert met een eerste elftal terug in de standaard vijfde klasse.

Voetbalvereniging Veelerveen keert in het seizoen 2020-2021 weer terug op de velden met een eerste elftal. In de winter van 2019 moest de club zich nog noodgedwongen terugtrekken uit de standaard vijfde klasse van het zondagvoetbal. De club zag teveel spelers weggaan om verschillende redenen, maar is nu verheugd dat het weer kan terugkeren met een eerste elftal in de standaardklasse. De verrichtingen van Veelerveen zullen komend seizoen dan ook gevolgd gaan worden door FC Kanaalstreek.

Er werd een plan opgesteld om Veelerveen terug te laten keren in de vijfde klasse, waarbij het initiatief kwam van een drietal personen. Geerd Dekker, René Haaijer, Folko Koolhof vonden voldoende draagkracht bij sponsoren, spelers en andere betrokkenen om komend seizoen weer te starten met een eerste elftal in de standaard vijfde klasse.

Brede basis en nieuwe hoofdtrainer

Veelerveen kan komend seizoen over een brede basis beschikken wat betreft spelers. De eigen leden staan er enthousiast in, een aantal vertrokken spelers komt weer terug en ook zijn er een aantal nieuwelingen. Bovendien heeft de club volgend seizoen ook een JO18, waardoor deze spelers alle gelegenheid krijgen om te ruiken aan het seniorenvoetbal.

De club stelde onlangs in de persoon van Pieter Nuus een nieuwe hoofdtrainer aan voor het komende seizoen. Nuus is geen onbekende van de club en leidde Veelerveen in eerder stadium al eens naar een kampioenschap in de vijfde klasse. Veelerveen is dan ook erg verheugd met de terugkeer van een eerste elftal in de standaard vijfde klasse.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Voorlopige deelnemerslijst FC Kanaalstreek EK-Pool

Een overzicht van de voorlopige deelnemerslijst van de FC Kanaalstreek EK-Pool.

GKC: één voor twaalf

Enkele dagen voor de burentwist met Gasselternijveen wordt op sportpark 'Hoogte der Heide' in ...

Wilbert Arends verlaat SETA

Wilbert Arends, trainer van vijfdeklasser SETA, heeft aangegeven zijn taken aan het einde van ...