FC Kanaalstreek O23 Beloftencup

Komend seizoen organiseert FC Kanaalstreek de Beloften O23 Cup, een competitie voor talentvolle voetballers uit de Kanaalstreek.

Komend seizoen organiseert FC Kanaalstreek de Beloftencup voor O23 teams in de regio van de Kanaalstreek. Een competitie, waarin de meest talentvolle spelers uit de Kanaalstreek het tegen elkaar gaan opnemen. Het team dat bovenaan eindigt wint uiteindelijk de Beloftencup.

Vorig seizoen was er al een dergelijk initiatief opgezet, waaraan de O23 teams van Musselkanaal, Nieuw Buinen, SJS en Stadskanaal meededen. Een halve competitie, waarin de teams allen eenmaal tegen elkaar speelden. De beloften van Stadskanaal bleken uiteindelijk de sterkte en wonnen daarmee de Middeljans O23 Cup. De deelnemende clubs waren zeer te spreken over deze eerste editie en dus leek het FC Kanaalstreek een mooi plan om dit geweldige initiatief wat verder uit te breiden.

Acht deelnemende teams

Komend seizoen zullen er dan ook geen vier teams deelnemen aan de FC Kanaalstreek O23 Beloftencup, maar zullen acht beloftenteams uit de Kanaalstreek acte de présence geven. De beloftenteams van Borger, Gasselternijveen, Gieten, Musselkanaal, Nieuw Buinen, SJS, Stadskanaal en Valthermond zullen met elkaar de strijd aangaan voor het winnen van de cup. Een wisselbeker, gesponsord door Middeljans Sport & Reclame.

FC Kanaalstreek denkt dat het een mooie toevoeging is het op voetbal in de Kanaalstreek en denkt bovendien dat het bijdraagt aan de ontwikkeling van talentvolle spelers richting het seniorenvoetbal.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Opnieuw commercieel succes voor Titan

Ook voor voetbalvereniging Titan is de zomerstop voorbij en wordt er gestreden voor een prachtig ...

Roy Feiken keert terug op oude nest

Daags na het verlies van v.v. Gieten in de nacompetitie heeft sterkhouder Roy Feiken ...

Otto Halmingh nieuwe trainer TEVV

Hans Kamphuis, momenteel trainer van TEVV, is het slachtoffer geworden van zijn eigen succes. ...