HOC begroet twee nieuwe aanwinsten

HOC heeft zich opnieuw op de transfermarkt geroerd en heeft veel doelpunten binnen gehaald.

HOC heeft voor komend seizoen twee nieuwe aanwinsten weten te strikken. Zo komt aanvaller Frank Fokke over van hoofdklasser Alcides. Eerder liet zijn broer Peter Fokke ook al weten terug te keren op het oude nest. De 22-jarige aanvaller maakte in de vier seizoenen dat hij uitkwam voor Alcides veertig doelpunten in competitieverband. En de club uit Odoorn verzekerde zich van nog meer doelpunten, want ook EEC-spits Mark Wanders maakt de overstap naar de zondag 3e klasser. Met 136 doelpunten is de 28-jarige aanvaller topscorer allertijden van EEC, dat komend seizoen niet meer uitkomt in de standaardklasse van het zondagvoetbal. Met de komst van de gebroeders Fokke en doelpuntenmaker Wanders kan HOC komend seizoen weleens hoge ogen gaan gooien in de zondag 3e klasse.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Jeugdvoetballers Batse toernooi halen ruim 1600 euro op!

Het Batse jeugdvoetbaltoernooi bij Musselkanaal was weer een groot succes.

In Memoriam: Henk Nienhuis

Henk Nienhuis, icoon in de Noordelijke voetbalwereld, is op 75-jarige leeftijd overleden. Nienhuis heeft ...

Buinerveen zoekt een grensrechter

Het eerste elftal van Buinerveen is op dit moment op zoek naar een grensrechter ...