Rotman kiest voor Asser Boys, Geerlings naar DZOH

Stadskanaal ziet twee waardevolle en ervaren krachten vertrekken.

Foto Stoffer Bakker, Tristan Rotman komt komend seizoen uit voor Asser Boys.

Aanvaller Tristan Rotman verruilt komend seizoen Stadskanaal voor Asser Boys. De 28-jarige spits had al te kennen gegeven de Knoalsters te verlaten, maar heeft nu in de zondag 3e klasser een nieuwe club gevonden. Rotman pikte bij Stadskanaal regelmatig zijn doelpunten mee en scoorde maar liefst 115 keer voor de club. De aanvaller hoopt ook bij Asser Boys een rol van betekenis te kunnen spelen en wil bovenin in de 3e klasse meedraaien.

Ook sluitpost Royce Geerlings had te kennen gegeven de club te verlaten en liet onlangs al weten een nieuwe club gevonden te hebben. De goalie staat komend seizoen onder de lat bij zaterdag 2e klasser DZOH. De 29-jarige doelman had meerdere opties om uit te kiezen, maar had bij de club uit Emmen het beste gevoel.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

FC Kanaalstreek Amateurtoto

De FC Kanaalstreek Amateurtoto, voor de echte voetballiefhebber en kenner van de Kanaalstreek.

Kerstzaalvoetbal in Gieten: de eerste ronde

Traditiegetrouw wordt er in de kerstperiode in sporthal De Goorns een groot zaalvoetbaltoernooi gehouden. ...

TransferTalk: Stadskanaal versterkt zich met speler aartsrivaal

SC Stadskanaal is nog volop in de race voor promotie naar de tweede klasse. ...