ST Veelerveen/Westerwolde trekt Wil Kwast aan

Een nieuwe trainer voor ST Veelerveen/Westerwolde 2.

De ST Veelerveen/Westerwolde zat. 2 heeft per ingang van het seizoen 2020/2021 een nieuwe trainer aangetrokken. Het gaat om de 74-jarige Wil Kwast.

Kwast is zeker geen onbekende in voetballand. Zo was hij onder meer trainer van de Sparta-jeugd en assistent bij DS’79 waar hij onder andere promoveerde naar de eredivisie. “Er komen veel spelers door naar het betaald voetbal”, zo gaf Kwast aan in zijn sollicitatie gesprek. Wie weet zien we Rommert Dijk sterspeler van de ST straks wel schitteren in het shirt van RKC.

Motor op het middenveld Erwin Musch gaf in een interview aan dat hij denkt dat Kwast de ST naar een hoger plan kan tillen. “Vorig jaar wonnen we de wedstrijd vaak pas in de derde helft.” Onder de nieuwe trainer hoopt Musch wedstrijden eerder in het slot te gooien.

Ook het bestuur van beide verenigingen is zeer verheugd over de komst van Kwast. Leo Teuben: “Ik ken deze man nog van o.a. zijn tijd bij de amateurs en natuurlijk van het betaalde voetbal. Hij is de juiste man op de juiste plaats.”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gieten en Rolf Veneboer verlengen samenwerking

Rolf Veneboer is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van Gieten.

Reserves Ter Apel ’96 bekeren door

Het tweede elftal van FC Ter Apel ’96 heeft zich ten koste van Hoofdklasser Alcides ...