Damacota verlengd contract met Cor Grozema en krijgt aantal versterkingen

Damacota is zeer te spreken over de werkwijze van hoofdtrainer Cor Grozema en heeft het contract met de hoofdtrainer verlengd. Ook heeft de club een aantal nieuwe spelers voor het komende seizoen weten vast te leggen.

Het bestuur van voetbalvereniging Damacota heeft het contract met hoofdtrainer Cor Grozema verlengd voor het seizoen 2020-2021. Voorzitter Erik van Hoorn, bestuur, technische groep en begeleiding zijn zeer tevreden over de wijze waarop Cor de afgelopen periode zich binnen de vereniging (uitkomend op de zaterdag) heeft gemanifesteerd.

De selectiespelers hebben grote waardering voor de wijze van werken, trainen en coachen van Cor. Het overeenkomen van contractverlenging is dan ook vanzelfsprekend voor het bestuur. Het contract is vorige week woensdag officieel door beide partijen ondertekend. De hoofdtrainer ziet voor komend seizoen vier nieuwe spelers naar vv Damacota komen. Gaatze Postma, Marijn Wortelboer, Ronan Swart en Sebastiaan Santing sluiten bij de overige selectiespelers aan.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gouden Bal een prooi voor Onstwedder Boys

Na een jaar afwezigheid is hij weer terug in de Kanaalstreek: de Gouden Bal ...

Stadskanaal krijgt te weinig in kwartfinale

SC Stadskanaal heeft zichzelf afgelopen woensdag tekort gedaan door zich niet te plaatsen voor ...

Sportkampioen Gieterveen gehuldigd

Het eerste elftal van Gieterveen is afgelopen week gehuldigd als sportkampioen Aa en Hunze 2016. ...