Breaking: Buinen promoveert naar de zondag 4e klasse!

Buinen heeft gehoor gekregen van de KNVB en speelt volgend seizoen in de 4e klasse van het zondagvoetbal.

Buinen speelt volgend seizoen in de 4e klasse van het zondagvoetbal. De club had promotie aangevraagd nadat het seizoen abrupt was beëindigd door het coronavirus. Buinen stond op het moment van stoppen bovenaan in de zondag 5e klasse E. Nummer twee Eext had twee wedstrijden en een punt minder en hoorde eerder van de week al dat het promoveerde naar de vierde klasse. Het puntengemiddelde van Eext was beter dan dat van Buinen.

Historische promotie

De KNVB heeft nu toch ook gehoor gegeven aan het verzoek van Buinen, dat zo een historische promotie maakt naar de zondag 4e klasse. Een mooie pleister op de wonden voor de club vanwege de dramatische gebeurtenissen aan het begin van het seizoen toen men twee spelers verloor door een noodlottig ongeluk en twee andere spelers daarbij ook zwaargewond raakten. Des te knapper maakt het de prestatie van Buinen om als koploper te eindigen en daarvoor uiteindelijk toch nog de verdiende beloning te krijgen in de vorm van promotie.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Transfertalk

Overzicht van de transfermutaties in de Kanaalstreek.

Voorbeschouwing 16 en 17 april

Doordat Koning Winter amper voet aan de grond heeft kunnen krijgen dit seizoen, is ...

SPW en Jeroen Wiegman verlengen samenwerking

SPW en Jeroen Wiegman gaan ook volgend seizoen met elkaar door.