Vijftal nieuwe spelers voor Buinerveen

Buinerveen verwelkomt vijf nieuwe spelers voor het nieuwe voetbalseizoen.

Buinerveen heeft weer een nieuwe speler binnengehaald voor het nieuwe voetbalseizoen. Hamid Jafari is de vijfde nieuwe aanwinst en komt over van Eext. De 31-jarige speler scoorde afgelopen seizoen eenmaal voor Eext. Naast Jafari komen ook een drietal spelers van SETA over. De 27-jarige Oguzhan Altun speelde de afgelopen twee seizoenen voor SETA en speelde ook al vier seizoenen voor TEVV. Ook Dani Kruize komt over van de zaterdag 5e klasser. De derde speler die van SETA komt is Ate de Vries, die terugkeert bij zijn oude club. Afgelopen seizoen vertrok de Vries naar SETA nadat hij vijf seizoenen voor Buinerveen gespeeld had. Ook Edwin Guchelaar gaat voor Buinerveen spelen. Guchelaar kwam in het verleden uit voor onder andere CSVC.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

TransferTalk: Buinerveen heeft een nieuwe doelman

Met 119 en 132 tegengoals bleek de defensie van vijfdeklasser Buinerveen de afgelopen twee ...