FC Kanaalstreek gaat ook Sportclub Roswinkel volgen

Sportclub Roswinkel is de vijfde nieuwe club die FC Kanaalstreek vanaf komend seizoen gaat volgen.

In navolging van ASVB, Damacota, Wedde en Veelerveen is Sportclub Roswinkel de vijfde nieuwe club die FC Kanaalstreek vanaf komend seizoen gaat volgen. Een club die ook perfect past in het plaatje van clubs die dicht tegen, of op de grens van de Kanaalstreek liggen. De club werd op 1 september 1968 opgericht en speelde de laatste jaren voornamelijk in de 5e klasse van het zondagvoetbal met een uitzondering van het seizoen 2011/2012. Destijds kwam Roswinkel uit in de zondag 4e klasse, maar dat verblijf was van korte duur toen men direct weer degradeerde. In het huidige seizoen kwam Roswinkel uit in de zondag 5e klasse E en stond men op een vijfde plaats toen de competitie werd beëindigd door het coronavirus.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Nieuw bestuur voor Jeugdteam Kanaalstreek

Op 10 juli jl. vierde het Jeugdteam Kanaalstreek het (voorlopige) hoogtepunt in haar acht-jarige ...

Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2015-2016 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het ...

Valthermond baas in eigen huis

Woensdag 7 september 2016 was het moment daar voor v.v. Valthermond. Met het ondertekenen ...