Nieuw Buinen zet in op eigen jeugd

Nieuw Buinen vaart een nieuwe koers en zet in op eigen jeugd.

Waar Nieuw Buinen vroeger veel in spelers ‘handelde’, daar zet het nu meer in op de eigen jeugd. Ook voor het nieuwe voetbalseizoen sluiten een hoop jeugdspelers aan bij de eerste selectie en komt er van buitenaf weinig bij. Het is precies volgens de nieuwe koers die de zondag tweedeklasser wil varen. Zo komen Milan Schipper, Sten Klok, Dennis Spreen, Roy Veeninga, Marc Schipper, Eron Alberts en Mike Schipper over vanuit de jeugd. Van buitenaf sluiten Joeri Westerhof (SETA) en Patrick Bults (FC Ter Apel ’96) aan bij de selectie.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Vrijwilligerswerk of betalen?

Voor amateurclubs is het ieder seizoen de kunst om het hoofd boven water te ...

TransferTalk: wel versterkingen, geen keeper voor Alteveer

De zoektocht van Alteveer naar een keeper voor het eerste elftal gaat onverminderd voor. ...