Jeugd kan mogelijk komend seizoen wel voetballen in Tweede Exloërmond

De jeugd en het g-team kunnen komend seizoen wellicht toch in actie komen in Tweede Exloërmond.

Er lijkt een opening te zijn in de zaak wat betreft het wel of niet door laten gaan van het voetbal komend seizoen in Tweede Exloërmond. Dat leek er namelijk niet in te zitten omdat TEVV en De Treffer ’16 niet tot een gezamenlijk standpunt kwamen over het voetbal in het dorp. Daarop besloot de gemeente dat er komend seizoen niet gespeeld kan worden in Tweede Exloërmond. 

Mogelijkheid tot voetballen

Desondanks lijkt er nu toch een mogelijkheid te zijn om in ieder geval de jeugd en het g-voetbal in actie te laten komen op de voetbalvelden. Daartoe riep deze week de voltallige gemeenteraad van Borger-Odoorn het college van B&W op. En dat verzoek lijkt verhoor te gaan krijgen, want ook het college van B&W ziet het belang van sporten voor het jeugd en het g-team in. Een definitief besluit is nog niet genomen, maar er gloort in ieder geval hoop aan de horizon voor het jeugd en het g-team in Tweede Exloërmond.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Uitwijken naar kunstgras verplicht voor standaardteams

Vanaf 9 oktober is het verplicht om uit te wijken naar kunstgras voor standaardteams.

Regels leeftijdsdispensatie seizoen 2020/2021

Regels omtrent leeftijdsdispensatie voor het nieuwe voetbalseizoen 2020-2021.