Bedrijf in beeld: Actioncenter Gieten

Actioncenter Gieten zal komend seizoen in beeld zijn bij Gieten, Eext, GKC, Gasselternijveen en Nieuw Buinen.

Wil jij een beter gevoel? Wil jij fitter worden? Zoek jij een Sportschool of wil je starten met Fitness?  Maak dan nu kennis met Actioncenter Gieten in Gieten. Waarom kiezen voor Actioncenter Gieten? Dat lees je hieronder:

Algemeen:

– Gratis parkeren;

– 7 dagen per week geopend;

– Kleedkamers zijn voorzien van douches en lockers;

– Gezellige lounge voor een lekker kopje koffie na het sporten;

– Alle sportruimtes zijn voorzien van klimaatbeheersing.

Klik op het logo om naar de site van Actioncenter Gieten te gaan

Flexibele abonnementen

Actioncenter Gieten biedt abonnementen op maat aan, afhankelijk van je sportfrequentie. Bovendien kan je het aantal keren dat je komt sporten op iedere gewenst moment aanpassen. Dit kan eenvoudig geregeld worden aan de balie in de club. De abonnementen bij Actioncenter Gieten hebben, na de eerste periode, een opzegtermijn van een kalendermaand. Heb je lessen over en loopt je lidmaatschapsperiode af, dan kan je deze gewoon meenemen naar de volgende periode.

Wil je eerst kijken hoe het sporten bij Actioncenter Gieten bevalt dan kan dat. De eerste week is een proefweek, zo kan je kijken of Actioncenter Gieten helemaal bij jou past! Actioncenter Gieten heeft daarnaast ook nog eens het grootste aanbod van groepslessen in de gemeente Aa en Hunze op één locatie. Actioncenter Gieten zal komend seizoen in beeld komen bij hun favoriete amateurclubs Gieten (3e klasse zondagvoetbal), Eext (4e klasse zondagvoetbal), GKC (5e klasse zondagvoetbal), Gasselternijveen (4e klasse zondagvoetbal) en Nieuw Buinen (2e klasse zondagvoetbal).

FC Kanaalstreek biedt bedrijven de mogelijkheid om in beeld te komen op onze site en bij hun favoriete amateurclub in de regio van de Kanaalstreek. Wilt u ook met uw bedrijf in beeld op onze site en/of bij uw favoriete amateurclub, mail dan naar fckanaalstreek@gmail.com.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Wilbert Arends keert bij SETA terug op het oude nest

Wilbert Arends is volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van SETA.

KNVB-zomercompetitie: Voetlab, voor spelers van 13 t/m 18 jaar

Een KNVB-zomercompetitie voor het jeugdvoetbal om zo ook lekker in de zomer bezig te ...

Dagje meidenvoetbal een groot succes

Op woensdag 4 mei jl. organiseerde SJO ZVC ’14 op de velden van v.v. ...