Bedrijf in beeld: Selekt Wonen Ter Veen Borger

Selekt Wonen Ter Veen zal komend seizoen in beeld zijn bij Borger, Nieuw Buinen, Stadskanaal, Eext en Gieten.

Op het gebied van wooninspiratie en interieurbeleving is Selekt Wonen Ter Veen al meer dan 35 jaar het adres in Borger en omstreken. Prachtig centraal gelegen in de Hunebedhoofdstad van Drenthe en zeer goed bereikbaar. Hoogwaardige kwaliteit, vakmanschap en een uitstekende service staan hoog in het vaandel bij deze meubelzaak. Selekt Wonen ter Veen heeft u een brede collectie in diverse stijlen op het gebied van wonen, zitten en slapen aan te bieden. Gegarandeerd dat Selekt Wonen Ter Veen uw woonwens in vervulling laat gaan.

Klik op het logo om naar de site van Selekt Wonen Ter Veen Borger te gaan.

Hoogwaardige wooncollectie en uitstekende service

Selekt Wonen Ter Veen levert een hoogwaardige wooncollectie tegen zeer aantrekkelijke en scherpe prijzen. Bovendien kunt u advies op maat verwachten, zowel in de winkel en indien gewenst ook aan huis. U kunt persoonlijk advies verwachten van ervaren, vriendelijke en deskundige professionals onder het genot van een lekker kopje koffie. Zo doet Selekt Wonen Ter Veen altijd net even dat beetje extra voor u. Neem dus gerust eens een kijkje in deze prachtige meubelzaak en geniet van al het woongenot dat Selekt Wonen Ter Veen u te bieden heeft. Selekt Wonen Ter Veen zal komend seizoen in beeld komen bij hun favoriete amateurclubs Borger (4e klasse zaterdagvoetbal), Nieuw Buinen (2e klasse zondagvoetbal), Stadskanaal (2e klasse zondagvoetbal), Eext (4e klasse zondagvoetbal) en Gieten (3e klasse zondagvoetbal).

FC Kanaalstreek biedt bedrijven de mogelijkheid om in beeld te komen op onze site en bij hun favoriete amateurclub in de regio van de Kanaalstreek. Wilt u ook met uw bedrijf in beeld op onze site en/of bij uw favoriete amateurclub, mail dan naar fckanaalstreek@gmail.com.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FC Kanaalstreek Winseries: PSV Thuisshirt

Maak kans op een van de schitterende prijzen met de FC Kanaalstreek winseries.

Uitslagen Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi Halve Finale

Uitslagen van de wedstrijden die 29 december zijn gespeeld tijdens halve finale van het ...