Vacature(s) plaatsen!

Voetbalclubs hebben de mogelijkheid om vacatures te plaatsen op onze site.

Voetbalclubs zijn met enige regelmaat op zoek naar een trainer of trainers en willen graag daar vaak een vacature voor plaatsen. FC Kanaalstreek biedt voetbalclubs de mogelijkheid om een vacature op onze site te plaatsen. Tegen een vergoeding van 25 euro kunnen voetbalclubs een vacature plaatsen op onze voetbalsite, die bezocht wordt door tienduizenden unieke bezoekers per maand. Een goede manier om de vacature bij een grote groep onder de aandacht te brengen. Stuur een mail (met de vacature) naar fckanaalstreek@gmail.com en wij zorgen ervoor dat de vacature op onze site wordt geplaatst. Bovendien blijft de vacature een maand lang op onze pagina vacatures staan. Voetbalclubs die een jaarlijkse bijdrage leveren aan FC Kanaalstreek hoeven niet apart te betalen voor het plaatsen van vacatures.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

TransferTalk: Onstwedder Boy naar SJS

Ondanks dat hij in het afgelopen seizoen met Onstwedder Boys naar de derde klasse ...

FC Kanaalstreek buiten de regio: Bayer Leverkusen

Afgelopen zondag bezocht een deel van de redactie van FC Kanaalstreek de Bundesliga-wedstrijd tussen ...