FC Groningen voetbalkamp komt naar Wildervank!

FC Groningen Voetbalkamp komt naar Wildervank deze zomer.

FC Groningen biedt in de zomervakantie maar liefst 6 weken lang voetbalkampen aan! De Trots van het Noorden komt in de laatste week van de zomervakantie naar Wildervank. Door de versoepelingen van de coronamaatregelen kunnen de kampen plaatsvinden. Wel zullen de overheidsrichtlijnen bij elke activiteit in acht worden genomen.

FC Groningen komt van dinsdag 11 tot en met vrijdag 14 augustus naar v.v. Wildervank. Bij de FC Groningen Voetbalkampen krijgen kinderen voetbaltraining van gedreven en professionele trainers van FC Groningen. Tijdens het Voetbalkamp trainen kinderen elke dag volgens een ander thema, krijgen ze training van spelers uit de 1e selectie en gaan ze op excursie naar het Hitachi Capital Mobility stadion. Elke voetbaldag begint om 09:30 en is rond 16:00 afgelopen. Het FC Groningen Voetbalkamp is inclusief: 4 dagen lang trainen, elke dag een gezonde sportlunch, een FC Groningen Puma Voetbalkamp tenue en een stadiontour door het Hitachi Capital Mobility stadion.

Daarnaast biedt FC Groningen ook voetbalkampen aan op sportpark Corpus den Hoorn en bij v.v. Roden. Week 1 en 2 op sportpark Corpus den Hoorn zijn al helemaal uitverkocht! In de overige weken zijn er nog een aantal plekken beschikbaar.

Aanmelden voor het FC Groningen Voetbalkamp kan via: https://www.fcgroningen.nl/voetbalkamp

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Protos Weering – Nieuw Buinen in de herkansing

Het hele toernooi nog ongeslagen, maar niet in de finale van Protos Weering. Het ...

Teams inschrijven voor nieuwe veldvoetbalseizoen: van 1 juni t/m 20 juni

Teams kunnen zich van 1 juni t/m 20 juni inschrijven voor het nieuwe veldvoetbalseizoen.

Nieuwe speler voor EEC

Vijfdeklasser EEC heeft met ingang van het seizoen 2018-2019 de beschikking over Joeri Lammerts. ...