Zomercolumn

De komkommertijd breekt weer aan, een mooie tijd voor een aantal zomercolumns.

De komkommertijd breekt weer aan nu het seizoen ten einde is. Althans normaal gesproken zouden nu ongeveer de laatste nacompetitiewedstrijden gespeeld moeten zijn. Het liep net even allemaal anders door het coronavirus, waardoor er in maart al een abrupt einde aan de voetbalcompetitie kwam. Zo hebben de voetballers een wat langere zomerstop, al snakt elke voetballiefhebber nu al naar het nieuwe seizoen. Toch staat eerst de zomervakantie nog voor de deur, voordat de meeste clubs in augustus weer los gaan. De welbekende komkommertijd, een mooie tijd om een aantal zomercolumns te plaatsen. FC Kanaalstreek biedt de lezer dan ook de mogelijkheid om een gastcolumn in te sturen. Elk onderwerp in de voetballerij mag daarbij aanbod komen. Mail uw gastcolumn naar fckanaalstreek@gmail.com. Het insturen van gastcolumns is mogelijk tot en met zondag 5 juli.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

SPW maakt honderd goals

SPW heeft in de wedstrijd tegen Oldambster Boys (1-8 winst) de grens van honderd ...

FC Ter Apel ’96 en trainer Koen Feijen verlengen samenwerking

FC Ter Apel '96 en trainer Koen Feijen zijn zeer tevreden over de huidige ...

Stand FC Kanaalstreek Amateurtoto na speelronde 7

De tussenstand na speelronde 7 van de FC Kanaalstreek Amateurtoto.