HOC en Valther Boys gaan samenwerken!

HOC en Valther Boys gaan samenwerken.

Het seizoen van 2019-2020 stond in het teken van de eerste samenwerking tussen de jeugd van Valther Boys en HOC. Hiervoor hebben HOC en Valther Boys enkele jeugdteams omgezet naar Samenwerkende Teams (ST’s) zodat beide clubs elkaar konden helpen bij de invulling c.q. aanvulling als er anders  te weinig spelers waren. Dit verliep prima, echter bracht Corona een voortijdig einde aan het seizoen.

Tijdens de onderlinge gesprekken omtrent de samenwerking en de plannen rondom het sportpark, werd ook veelvuldig gesproken over het elkaar helpen bij tekorten van de senioren in de B-categorie. De Technische Commissies van beide verenigingen hebben vele uren hierover gesproken en overleg gehad met de teams die het aangaan, informatie gewonnen bij de KNVB en uiteindelijk hebben de besturen hier een mening over gevormd.

ST HOC/Valther Boys

Dit houdt in dat beide clubs in het seizoen 2020-2021 met ST’s van HOC en Valther Boys gaan uitkomen in de B-categorie. Gezamenlijk hebben de verenigingen 5 heren senioren en 4 junioren teams die voor ST HOC/Valther Boys gaan uitkomen, ingeschreven. Hiermee hopen beide clubs dat er voor iedereen in het leefgebied voetbal aangeboden kan worden op zijn of haar niveau.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Lars van Ravenhorst stopt aan einde van het seizoen bij Westerwolde

Lars van Ravenhorst stopt aan het einde van het seizoen als trainer bij Westerwolde.

Zomermodus

De zomerstop is begonnen en dus breekt ook de welbekende komkommertijd aan voor de ...

Zaalvoetbalvereniging Borger zit in de lift

De toekomst van de zaalvoetbalvereniging Borger ziet er florissant uit, volgend seizoen breidt het ...